X Type 2.0 d dumina

Viskas, kas susiję su Jaguar X-type serija nuo 2001 m.: X400

X Type 2.0 d dumina

Standartinė Cipsas Ket Lie 09, 2015 7:13 pm

Sveiki, susiduriau su tokia kvaila beda, isigijau auto su purkstuku beda, pakeiciau purkstukus, varikiui beveik kapitalke padariau, turbina buvo uzsikisus (ar uzstrigus) bet ja pravale. Ir nuo to karto auto dumina juodais dumais kai zemesniu begiu vaziuoji, tarkim is posukio issuki ir antru begiu duodi akseleracijos, per veidrodeli pamatau juodus dumus. Kai automobilis buna saltas is ryto ne visada dumina, iki kol pasyla. Nor kartais ryte atrodo kad dumina baltai, ypac anksti ryte ir kai is galo apsviecia mano gala kita masina. Diagnostikose buvau trijose skirtingose tuo reikalu uzsiimanciuose servisuose, visi sako viskas tvarkoj su varikliu purkstukai dirba gerai, turbina slegi sukelia gerai, jokiu problemu nera. As ir forumus skaiciau aunglu ir fordu mondeo, kurie uzkisdavo egr voztuva ir dingdavo dumas. Ir as uzkisau plokstele, taciau nepadejo. Taip pat ir oro filtra pasikeiciau nauju, bei kuro filtra ir vistiek tas lats reikalas. Jau nebezinau ka daryti. Net kyla minciu turbo pakeisti. Dar kilo mintis kad gal blogai veikia turbinos voztuvas atidarymo, bet man meistrai ji ir taip atidare pilnai, tai jis beveik nevaiksto. Gal kas kanors gali pasiulyti ka daryti.?
Cipsas
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: Pen Geg 22, 2015 5:28 pm

Re: X Type 2.0 d dumina

Standartinė Ignas Tre Rgs 16, 2015 10:47 pm

Na gal prasivalyti egr reikia. šeip pas mane egr uždengtas irgi plokstele. Pravaliau visus vamzdžius ir kaip ir viskas gerai. šeip truputi ir pas mane dumino dvi savaites vaikiau tai i tech kai nuvažiavau nebuvo net pėtsako juodo dūmo. Taip kad ... Nereikia ieškoti problemų :)
Ignas
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: Pen Rgs 12, 2014 5:19 pm

Re: X Type 2.0 d dumina

Standartinė Karolis1310 Tre Rgs 23, 2015 4:41 pm

Pas mane ant 2.0d tas pats.
Karolis1310
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Pen Rgp 28, 2015 4:28 pm

Re: X Type 2.0 d dumina

Standartinė Cipsas Ket Sau 28, 2016 9:28 am

Na pasidalinsiu tolimesne savo X-type istorija. Kaip ir minejau vargau su juodu automobilio dūmu. Tai kartą paskaitęs visokiuose forumuose kilo mintis į automobili įstatyti "Čip'ą", nes daug kam išspręsdavo dūmingumo problemą. Pasidomėjęs kas tai atlieka išsirinkau įmonę INSANE kuri užsiima čip tiuningu. Užsiregistravau, nuvykau, pavažinėjo pasijungę kompiuterį, sako turbo pučia blogai, oro papildomo gauna. Pradėjo minkyt šlangą interkūlerio ir sako, šlanga kiaura :) Pasižiūriu, kad tikrai. Tai vargais negalais susiradau originalia naudota už 20 Eur. iš kauno. Nes ju niekur nera, DEFICITAS (nors šlanga panaši ir Ford fokus ir ford mondeo) Originali jaguar šlanga kainuoja 100 Eur ford mondeo nauja 35 Eur. Na pasikeičiau aš tą šlangą tačiau efekto didelio nepastebėjau. Nuvykau atgal į INSANE (nes buvome susitarę, kad pasikeitus atvyksiu) jie vel pasivažinėjo sako turbina pučia bet reikia ją reguliuoti. tai palikau mašina porai valandų sureguliavo ir viskas kaip ir puse velnio :) dūmukas iškrenta šioks toks, bet nebetaip, plius trauka pagerėjo. Dabar tik kilo mintis isidėti sortinį oro filtrą, bei modifikuoti (pakeisti) turbinos valdymą iš vakuminio į elektroninį, tik nežinau ar tai kažką pakeis ir kiek tai kainuos.

sėkmės
Cipsas
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: Pen Geg 22, 2015 5:28 pm

Re: X Type 2.0 d dumina

Standartinė J-Lover Sek Vas 21, 2016 1:01 pm

Ir kaip patenintas finale savo Auto? :)

Jau siek tiek laiko pavazinejai - tai jau nuomone susidarei.

Kokios kuro sanaudos gaunasi?
J-Lover
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: Sek Vas 21, 2016 12:04 pm


Grįžti į Jaguar X-type

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

cron